L'ESCOLA

A On Formació creiem en una educació professional, de qualitat i adaptada a les necessitats dels alumnes. Coneixeu l'ampli ventall d'activitats formatives que tenim per a totes les edats i nivells tant pel que fa als idiomes com en l'àmbit escolar.Una escola que escolta i s'adapta a les necessitats

Aquesta és la nostra màxima filosofia. És per això que us oferim un programa de cursos molt ben estructurats però concebuts amb la flexibilitat necessària perquè encaixin amb la vostra disponibilitat horària i necessitats de progressió. Així, a partir d’escoltar quines necessitats d’aprenentatge teniu, avaluar el nivell amb què partiu i amb quin temps de dedicació per a l’estudi compteu, a On Formació us oferim la millor opció d’aprenentatge.

La màxima professionalitat des de l'any 2009

El nostre centre va néixer el setembre del 2009 amb la voluntat de donar un servei de màxima qualitat en el camp de l’ensenyament i poder satisfer la inquietud per aprendre, no només de nens i nenes, adolescents i joves, sinó també d’adults de totes les edats. A On Formació som un equip ben coordinat que treballem amb vocació, professionalitat i entusiasme per tal que traieu partit del vostre potencial i aprengueu a bon ritme per assolir els objectius que us heu marcat.

Preus per a totes les butxaques

Els nostres cursos estan pensants per a tot tipus d'alumnes i tenen uns preus molt competitius. Per exemple, si escolliu l'oferta On Formació la matrícula és totalment gratuïta i, depenent del curs, us podeu beneficiar d'un descompte de fins a un 20% sobre el preu total del curs. A més, si sou més d’un membre de la família els interessats a fer algun curs us oferim un descompte del 50% en la matrícula i una rebaixa del 5% en la quota de pagament mensual.

Escola nens clases de repas
alumnes escola on formacio

Posa't en contacte amb nosaltres per conèixer preus i condicions exactes

Envia'ns la teva consulta a info@onformacio.com o clica en el següent botó contacta!